BEKIJK ONZE PRIJZEN

Hieronder vind je de prijzen die wij hanteren in onze club in Gent. De eerste proefles kost €10, daarna dien je zo vlug mogelijk te voldoen aan de verzekering, en aan één van de club-formules (beurtenkaart of abonnement).Daarnaast dien je ook zo vlug mogelijk te beschikken over een schelp (groot model), bokshandschoenen, scheenbeschermers en een Krav Maga broek. Je eerste T-shirt krijg je gratis bij het afsluiten van je verzekering. Het staat je vrij om je beschermingsmateriaal aan te schaffen in de club, of bij een winkel naar keuze.

Jaarlijkse verzekering

Eenmaal per jaar dient er een verzekering afgesloten worden. Deze is geldig voor een heel jaar in alle clubs van KMG Belgium.Bij het afsluiten van de verzekering krijg je 1 gratis T-shirt van KMG.
€50,00

Prijzen volwassenen

20 beurten – 180 €
10 beurten – 100 €

Studenten t.e.m. 25 jaar

24 beurten – 180 €
12 beurten – 100 €

KRAV MAGA GENT

Krav Maga Gent is in 2012 opgericht door Joris Verschelden, nadat hij door Jan, één van de huidige leden, gecontacteerd was voor enkele privé lessen. Op dinsdag 23 oktober 2012 gaf Joris zijn eerste Krav Maga training in de nieuwe Gentse Afdeling. Ondertussen is Joris een Krav Maga Expert niveau 1.

CONTACTEER ONS

Email: info@kmggent.be

HET CLUBREGLEMENT

Het clubreglement kan je HIER downloaden

KRAV MAGA BELGIË