INSTRUCTEURS

Joris Verschelden

Joris heeft een achtergrond in Taekwondo, judo en Thai boksen. Toen hij in 2007 Krav Maga ontdekte, was hij meteen overtuigd van het nut van deze zelfverdedigingsmethode. In 2011 behaalde hij zijn diploma van “Civil self defense instructor“ onder Eyal Yanilov, hoofd van Krav Maga Global. In 2012 behaalde hij het diploma van “Law Enforcement Instructor“. Joris blijft dagelijks bijleren, zowel in binnen- als buitenland. Het (voorlopige) hoogtepunt was zeker het behalen van zijn EXPERT-graad in Israël, onder het vakkundig toezicht van enkele van de allergrootste namen in Krav Maga

  • 15 jaar ervaring in KRAV MAGA.
  • Eigen club: KMG-Gent
  • KMG Krav Maga EXPERT 1
  • KMG Krav Maga Kids Instructor
  • KMG Krav Maga Law Enforcement Instructor
  • Personal Trainer

Imi Sde-Or (Lichtenfeld)

oprichter en bedenker van Krav Maga

Imi is de grondlegger van ons systeem. Zonder Imi, geen Krav Maga! Jammer genoeg is hij van ons heengegaan in 1998, maar door zijn nalatenschap zal hij altijd in ons midden blijven.

Eyal Yanilov

Chief instructor en voorzitter van Krav Maga Global

Eyal staat aan het hoofd van Krav Maga Global. Hij staat garant voor de kwaliteit en de verdere uitbouw van ons systeem. Verder is hij verantwoordelijk voor de opleiding van instructeurs binnen KMG.

Serge Bridoux

Directeur van KMG Belgium

Serge staat aan het hoofd van KMG Belgium. Hij geeft elke week speciale instructeurstrainingen zodat het niveau van onze Belgische instructeurs tot de absolute top behoort.

KRAV MAGA GENT

Krav Maga Gent is in 2012 opgericht door Joris Verschelden, nadat hij door Jan, één van de huidige leden, gecontacteerd was voor enkele privé lessen. Op dinsdag 23 oktober 2012 gaf Joris zijn eerste Krav Maga training in de nieuwe Gentse Afdeling. Ondertussen is Joris een Krav Maga Expert niveau 1.

CONTACTEER ONS

Email: info@kmggent.be

HET CLUBREGLEMENT

Het clubreglement kan je HIER downloaden

KRAV MAGA BELGIË